Подозирам, че някои от вас съжаляват, че са в ЕС.Това заяви

...
Подозирам, че някои от вас съжаляват, че са в ЕС.Това заяви
Коментари Харесай

Кирил Петков: Подозирам, че някои от вас съжаляват, че са в ЕС

" Подозирам, че някои от вас съжаляват, че са в Европейски Съюз ".

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в изявлението си по време на дебатите за вота на съмнение. С тези думи той се обърна към вносителите на вота - " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ".

" Днес имаме избор на съмнение във връзка политиките в енергийния сектор. И през днешния ден съм сигурен, че ще плашите вашите гласоподаватели със мраз, мрак, високи сметки. Точно както правеше служебното правтелство, много от вас си служат с лъжи, подправени вести.

Трябва ясно да напомни, че предходната седмица дружно взехме решение да не ограничаваме въглищните мощности до 2038 година Има заплаха да се понижат опциите при пазарни условия. Затова ни трябват парите от Европа, с цел да помогнем на работещите в бранш енергетика. За това изпратихме проектите ", сподели Петков. 

И добави:

" Реално вие нямате решения, имате единствено агитация, учредена на боязън и ненавист. Вашите гласоподаватели заслужават повече. България с чист въздух, съвременна България, да сме първа класа европейци. Ще се борим за нашата татковина ".

Репликите към него бяха само цитати от изтекли в общественото пространство опорни точни на болшинството за дебата.

" Комедийни изявления. Тук става дума за българската енергетика. Нямате положителни решения и единственото, което вършиме, е да употребявате страха на хората. Малки предизборни лозунги за идващите две седмици ".

Това отговори Петков.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР